IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Политиците имат шанса да подкрепят световната икономика

Те могат да се реваншират за грешките, които задълбочиха глобалното забавяне

15:33 | 17.10.19 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Централата на МВФ във Вашингтон. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Централата на МВФ във Вашингтон. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 06:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 1
Иван Митев
преди 4 години
Проблемът за спасение от актуални щети не е при политиците.Все още обществеността пренебрегва, че за трайният успех на българските политици е необходима устойчива успешна работа на българската централна банка.Сега българската централна банка ползва модел за неправилно емитиране на лева. Банковата грешка е същественият причинител за нови щети и завишава недоволството на българите.Вариантите са:1. При запазване на банковата грешка: българската централна банка ползва модел за неправилно емитиране на лева българите сме с нарастващи щети. Протестният вот срещу правителството е с тенденция за увеличение.Създадените условия подсигуряват политическия провал на премиера Бойко Борисов.2. Устойчивият български просперитет е възможен, когато българската централна банка осъществява правилно емитиране на лева.Вместо да се критикуват обречени на провал политици е много по-полезно да се разобличава как централната банка неправилно емитира лева.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 1
SS-23
преди 4 години
Как да върнат лихвите, като няма кой да им ги плаща ?Те знаят, че ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС трупът да се размърда е да отпишат"задълженията", които считат, че Трупът имал към тях! Ама как "да паднат по гръб" и да отпишат, като моментално ще загубят ВЛАСТТА, която имат, твърдейки, че някой им е "длъжен"! Това са Зверове по своята същност така, че нищго няма да приключи "по мирен път"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 0
Mohave __
преди 4 години
Как ще върнат доверието , те едни лихви не могат да върнат , или да обявят поне тотален фалит , че някой да им се върже .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още